Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A PÉNZJEGYNYOMDA ZRT. HONLAPJA (www.penzjegynyomda.hu) weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. Oldalaink teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára, a design) az 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Folyamatos fejlesztéssel arra törekszünk, hogy oldalainkat a mindenkori  legmagasabb színvonalon tartsuk. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Mint az oldalak üzemeltetői mindennemű változás – ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is – jogát fenntartjuk.

Honlapunkon a látogatók, partnereink által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adjuk át. A rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készítünk, saját használatra.
A PÉNZJEGYNYOMDA ZRT. HONLAPJA számos linket (kapcsolódási pontot) tartalmaz, amelyek az Internet más pontjaira juttathatják Önt. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a PJZRT felelősséget nem vállal.  Lehetőségeink szerint mindent elkövetünk azért, hogy a honlapunkon lévő adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárjuk.

A PÉNZJEGYNYOMDA ZRT. HONLAPJÁT más honlapokhoz csatolni csak formai és tartalmi változtatás nélkül lehet, csak és abban az esetben, ha az nem szolgál hirdetési célokat. Amennyiben felmerül oldalunk más oldalhoz való kapcsolása, igényüket kérjük a következő címre küldjék:  sales@pjrt.hu.